fbpx

beBalanced

Bel ons

0653648437

Spongilla Tech

ONTDEK DE ULTIEME HUIDVERNIEUWING

Met Spongilla Tech bij beBalanced Skin & Beauty

In de voortdurende zoektocht naar de nieuwste innovaties in huidverzorging introduceert beBalanced Skin & Beauty met trots de revolutionaire behandeling: Spongilla Tech. Deze geavanceerde technologie belooft niet alleen verjonging op cellulair niveau, maar ook een stralende, gezonde huid die de tand des tijds weerstaat.

Spongilla Tech

Wat is Spongilla Tech?

Spongilla Tech is een cutting-edge huidvernieuwingsbehandeling die gebruikmaakt van de unieke eigenschappen van Spongilla, een natuurlijke spons met uitzonderlijke regeneratieve krachten. Deze behandeling is ontworpen om de huid te revitaliseren, fijne lijntjes en rimpels te verminderen en een jeugdige uitstraling te herstellen. Het is de perfecte oplossing voor diegenen die streven naar een strakkere, gezondere huid zonder chirurgische ingrepen.

Voordelen van Spongilla Tech Behandeling:

 • Huidverjonging op Cel Niveau: Spongilla Tech werkt op cellulair niveau om de huid te vernieuwen en te verjongen, waardoor een jeugdige uitstraling ontstaat.
 • Vermindering van Fijne Lijntjes en Rimpels: De behandeling richt zich effectief op fijne lijntjes en rimpels, waardoor de huid er gladder en jeugdiger uitziet.
 • Diepe Hydratatie: Spongilla Tech verbetert de hydratatie van de huid, waardoor droogheid en schilferigheid worden verminderd.
 • Natuurlijke Ingrediënten: De behandeling maakt gebruik van natuurlijke extracten uit Spongilla, die bekend staan om hun regeneratieve eigenschappen zonder schadelijke bijwerkingen.
 • Geen Downtime: In tegenstelling tot sommige andere huidvernieuwingsprocedures, vereist Spongilla Tech geen hersteltijd, waardoor je direct kunt genieten van de resultaten.

Spongilla Tech maakt gebruik van geavanceerde technologieën om de natuurlijke regeneratieprocessen van de huid te stimuleren. De behandeling begint met een grondige reiniging van de huid, gevolgd door de toepassing van Spongilla Tech-apparatuur. Deze apparatuur werkt op microniveau, waardoor de actieve bestanddelen diep in de huid doordringen. De natuurlijke collageenproductie wordt gestimuleerd, terwijl dode huidcellen worden verwijderd om plaats te maken voor een stralende teint.

beBalanced Skin & Beauty staat bekend om zijn toewijding aan hoogwaardige huidverzorgingsbehandelingen. Onze ervaren schoonheidsspecialisten begrijpen de unieke behoeften van elke klant en passen de Spongilla Tech-behandeling aan op basis van individuele huidtypes en doelen.

Kies voor beBalanced Skin & Beauty en ervaar de revolutie in huidverzorging met Spongilla Tech. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en ontdek de weg naar een stralende, jeugdige huid.

Spongilla Tech

 • Spongilla Bio peeling behandeling €95,00

  met thuisverzorgingsproduct

 • Spongilla Bio peeling behandeling €89,99

  zonder thuisverzorgingsproduct

Google reviews

Wat zeggen onze klanten?

google

Ik heb nu 2x een SQT Bio Microneedling bij Bebalanced laten doen. Wat een heerlijke behandeling. Rachel is een open, gezellig persoon, stelt je op je gemak, legt alles goed uit en werkt duurzaam. Geeft restanten mee i.p.v. standaard maar weggooien. Ik houd Rachel zeker, als favoriet, in mijn verwen lijstje

google

Al paar behandelingen gehad en zie steeds meer verschil in me gezicht. De donkere plekken zijn minder geworden. En Rachel is een super lieve vrouw met wie je kan lachen en er ook echt voor je is ♥️😘

Nourishing hydrating

Nieuw:
Nourishing hydrating

Normaal €135,- nu tijdelijk voor je eerste behandeling €119,-!

Nu met gratis huidanalyse!

WhatsApp whatsapp