fbpx

beBalanced

Bel ons

0653648437

Green SEA peel

ga voor een

Ontdek de Vernieuwende Green SEA Peel Behandeling bij beBalanced Skin & Beauty

Bij beBalanced Skin & Beauty laten we je kennismaken met de revolutionaire Green SEA Peel behandeling – een verfrissende ervaring die je huid een nieuw leven inblaast. Deze peeling is ontworpen om niet alleen je huid te exfoliëren, maar ook om het natuurlijke evenwicht te herstellen en je een stralende gloed te geven.

Wat maakt de Green SEA Peel uniek?

De Green SEA Peel is samengesteld met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die bekend staan om hun helende eigenschappen. Zeewierextracten, rijk aan antioxidanten en mineralen, voeden de huid diep en bevorderen de natuurlijke regeneratie. Dit maakt de Green SEA Peel geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige.

De behandeling maakt gebruik van geavanceerde groene technologieën, waardoor je niet alleen geniet van een verjongende ervaring, maar ook bijdraagt aan duurzaamheid. Bij beBalanced Skin & Beauty streven we ernaar om schoonheid in harmonie met de natuur te brengen.

Voordelen van de Green SEA Peel:

  • Diepe Exfoliatie: De Green SEA Peel verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden, waardoor je huid frisser en gladder aanvoelt.
  • Stimulatie van Collageenproductie: De peeling stimuleert de natuurlijke productie van collageen, wat resulteert in een stevigere en jeugdig uitziende huid.
  • Verheldert de Huidskleur: Pigmentvlekken en ongelijkmatige teint worden aangepakt, waardoor je huid straalt met een gezonde gloed.
  • Hydratatie: De hydraterende eigenschappen van de Green SEA Peel zorgen voor een optimale vochtbalans, waardoor droogheid en schilfering worden verminderd.

Onze ervaren schoonheidsspecialisten begrijpen dat elke huid uniek is. Daarom wordt elke Green SEA Peel behandeling aangepast aan de individuele behoeften van jouw huid. We streven ernaar om niet alleen je uiterlijk te verbeteren, maar ook om een ontspannende en op maat gemaakte ervaring te bieden.

Daarnaast geloven we in transparantie en open communicatie. Voorafgaand aan de behandeling bespreken we graag het proces, de verwachte resultaten en eventuele nazorg. Jouw tevredenheid en comfort staan bij ons voorop.

Ontdek de transformatieve kracht van de Green SEA Peel bij beBalanced Skin & Beauty. Maak nu een afspraak en geef je huid de liefdevolle zorg die het verdient. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze oase van schoonheid en ontspanning. Voor vragen of om een afspraak te maken, neem gerust contact met ons op.

Green SEA Peel

  • Behandeling €??

Google reviews

Wat zeggen onze klanten?

google

Ik heb nu 2x een SQT Bio Microneedling bij Bebalanced laten doen. Wat een heerlijke behandeling. Rachel is een open, gezellig persoon, stelt je op je gemak, legt alles goed uit en werkt duurzaam. Geeft restanten mee i.p.v. standaard maar weggooien. Ik houd Rachel zeker, als favoriet, in mijn verwen lijstje

google

Al paar behandelingen gehad en zie steeds meer verschil in me gezicht. De donkere plekken zijn minder geworden. En Rachel is een super lieve vrouw met wie je kan lachen en er ook echt voor je is ♥️😘

Nourishing hydrating

Nieuw:
Nourishing hydrating

Normaal €135,- nu tijdelijk voor je eerste behandeling €119,-!

Nu met gratis huidanalyse!

WhatsApp whatsapp