fbpx

beBalanced

Bel ons

0653648437

Fruituurpeeling

ga voor een

Ontdek de magie van fruitzuurpeeling voor een stralende huid

Een stralende, gezonde huid is de sleutel tot zelfvertrouwen en een tijdloze uitstraling. In de wereld van huidverzorging is de fruitzuurpeeling een geheim wapen geworden voor degenen die dromen van een vlekkeloze teint. Deze revolutionaire behandeling belooft niet alleen een jeugdige gloed, maar biedt ook tal van voordelen voor verschillende huidtypes. Laten we dieper ingaan op de magie van de fruitzuurpeeling en waarom het een must is in jouw huidverzorgingsroutine.

Fruitzuurpeeling beBalanced Skin en Beauty

Wat is een fruitzuurpeeling?

Fruitzuurpeeling, ook bekend als chemische peeling, is een cosmetische behandeling waarbij natuurlijke fruitzuren zoals glycolzuur, melkzuur of citroenzuur op de huid worden aangebracht. Deze zuren werken als exfolianten, wat betekent dat ze dode huidcellen verwijderen en de vernieuwing van nieuwe huidcellen stimuleren. Het resultaat is een gladdere, zachtere huid met verminderde fijne lijntjes, rimpels en oneffenheden.

Voordelen van een fruizuurpeeling behandeling:

  • Exfoliatie op dieper niveau: Fruitzuren dringen dieper door dan traditionele scrubmiddelen, waardoor ze effectiever dode huidcellen verwijderen en de celvernieuwing stimuleren.
  • Verbeterde textuur en teint: Door regelmatige behandelingen wordt de huidtextuur verfijnd, en de teint krijgt een gezonde, stralende gloed.
  • Vermindering van fijne lijntjes en rimpels: Fruitzuurpeelingen helpen bij het verminderen van tekenen van veroudering, waardoor fijne lijntjes en rimpels vervagen.
  • Acne-bestrijding: Voor mensen met acne kan de peeling helpen bij het verminderen van ontstekingen en het voorkomen van toekomstige uitbraken.
  • Verheldert pigmentatie: Pigmentvlekken en zonneschade worden aangepakt, wat leidt tot een egalere huidskleur.

Deze behandeling is geschikt voor de meeste huidtypes, maar een consult met een ervaren huidspecialist is altijd aan te raden. Mensen met gevoelige huid of bepaalde huidaandoeningen moeten voorzichtig zijn en mogelijk een aangepaste peeling ondergaan.

Hoewel er thuisproducten met fruitzuren beschikbaar zijn, bereiken professionele behandelingen over het algemeen diepere resultaten. Een gekwalificeerde schoonheidsspecialist kan de peeling aanpassen aan jouw specifieke behoeften en huidconditie.

Fruitzuurpeeling is een krachtige bondgenoot in de zoektocht naar een gezonde, jeugdige huid. Met bewezen voordelen en geschiktheid voor diverse huidtypes, is het de investering waard voor wie streeft naar een stralende teint. Raadpleeg een specialist, ontdek de magie van fruitzuren en omarm een huid die straalt van gezondheid en schoonheid.

Fruitzuurpeeling

  • Fruitzuur peeling behandeling 84,95

    75 minuten

Google reviews

Wat zeggen onze klanten?

google

Ik heb nu 2x een SQT Bio Microneedling bij Bebalanced laten doen. Wat een heerlijke behandeling. Rachel is een open, gezellig persoon, stelt je op je gemak, legt alles goed uit en werkt duurzaam. Geeft restanten mee i.p.v. standaard maar weggooien. Ik houd Rachel zeker, als favoriet, in mijn verwen lijstje

google

Al paar behandelingen gehad en zie steeds meer verschil in me gezicht. De donkere plekken zijn minder geworden. En Rachel is een super lieve vrouw met wie je kan lachen en er ook echt voor je is ♥️😘

Nourishing hydrating

Nieuw:
Nourishing hydrating

Normaal €135,- nu tijdelijk voor je eerste behandeling €119,-!

Nu met gratis huidanalyse!

WhatsApp whatsapp