fbpx

beBalanced

Bel ons

0653648437

SQT Bio Microneedling: 4 veelgestelde vragen en antwoorden

SQT Bio Microneedling: 4 veelgestelde vragen en antwoorden

Bij BeBalanced-Rotterdam brengen we de kracht van SQT Bio Microneedling naar jouw huidverzorgingsroutine. Deze innovatieve behandeling, gericht op het verminderen van oneffenheden en rimpels op zowel het gezicht als het lichaam, is nu beschikbaar om geboekt te worden. Ontdek hoe SQT Bio Microneedling het huidmetabolisme stimuleert, de collageenproductie bevordert en de huid vernieuwingscyclus verkort. Bij BeBalanced-Rotterdam staan wij garant voor professionele zorg en een stralend resultaat.

1. Wat is SQT bio microneedling?

Tijdens SQT Bio Microneedling worden 3 miljoen natuurlijke micronaaldjes, samen met een gecertificeerd serum, zachtjes in je huid gemasseerd gedurende 5-15 minuten. Dit stimuleert het huidmetabolisme, bevordert de aanmaak van collageen en elastine, en verkort de huidvernieuwingcyclus van 28 dagen tot slechts 7 dagen.

2. Wat kost SQT Bio Microneedling gemiddeld?

Terwijl de meeste salons deze behandeling aanbieden voor ongeveer 200 euro per sessie, hanteren wij bij BeBalanced-Rotterdam een betaalbaar tarief. De kosten van een gezichtsbehandeling variëren tussen 110 en 189 euro per behandeling.

3. Wat is het verschil tussen normale microneedling en SQT Bio microneedling?

Bij SQT Bio Microneedling is de kans op infectie bijna nihil, en de hersteltijd van de huid wordt gereduceerd naar 7 dagen in plaats van de traditionele 28 dagen bij normale Microneedling. Ontdek de veiligheid en efficiëntie van SQT bij BeBalanced-Rotterdam.

4. Wat kan je behandelen met SQT Bio Microneedling?

Deze veelzijdige behandeling is geschikt voor acne, keratosis pilaris (kleine harde bultjes), striemen en meer. Ontdek de diverse toepassingen van SQT Bio Microneedling voor een stralende en gezonde huid.

Conclusie SQT Bio Microneedling

Bij BeBalanced-Rotterdam omarmen we de innovatie van SQT Bio Microneedling, waar resultaten spreken voor zich. Met minimale hersteltijd, maximale veiligheid en veelzijdige toepassingen is deze behandeling een revolutie in huidverbetering. Boek nu en ontdek jouw weg naar een stralende huid!


Investeer in jouw huid met SQT Bio Microneedling bij BeBalanced-Rotterdam. Boek vandaag nog en ervaar de transformatie naar een jeugdige, stralende huid. Jouw schoonheid verdient de beste zorg!

SQT Bio Microneedling_ 5 veelgestelde vragen en antwoorden

Afspraak maken?

Wil jij een afspraak maken bij beBalanaced Skin & Beauty?

Nourishing hydrating

Nieuw:
Nourishing hydrating

Normaal €135,- nu tijdelijk voor je eerste behandeling €119,-!

Nu met gratis huidanalyse!

WhatsApp whatsapp