fbpx

beBalanced

Bel ons

0653648437

SQT BioMicroneedling

ga voor een

Behandelingen voor Acne

Bekijk hier een samenvatting van de doeltreffende behandelingen tegen acne bij beBalanced Skin & Beauty. Voor eventuele vragen over een specifieke behandeling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Bio Microneedling

Bij Bio Microneedling wordt er met een poeder uit de zoetwaterspons gewerkt, sponge spicules. Dit zijn kiezelhoudende bio-naaldjes. In slechts 5 à 10 minuten worden 3.000.000 natuurlijke micro naalden, inclusief een serum, diep in de huid aangebracht. Dit gebeurt door de huid te masseren.

Vanaf €110,-

Carboxy Therapie

De sleutel tot een stralende, jeugdige huid. Onze revolutionaire naaldvrije CO2-carboxytherapie helpt het metabolisme van de huid en de natuurlijke productie van zuurstof te stimuleren en zorgt voor een diepe hydratatie. De huid ziet er na het eerste gebruik aanzienlijk helderder, frisser, egaler, minder gelijnd en soepel uit.

Vanaf €80,-

Algen peel mild

Een stralende, gezonde huid is de sleutel tot zelfvertrouwen en een tijdloze uitstraling. In de wereld van huidverzorging is de fruitzuurpeeling een geheim wapen geworden voor degenen die dromen van een vlekkeloze teint. Deze revolutionaire behandeling belooft niet alleen een jeugdige gloed, maar biedt ook tal van voordelen voor verschillende huidtypes.

€89,- Nu €79,-

Algen peel strong

Een zelfverzekerde uitstraling en tijdloze schoonheid worden vaak toegeschreven aan een stralende, gezonde huid. Fruitzuurpeeling zich ontwikkeld tot een geheim wapen voor degenen die streven naar een feilloze teint. Deze innovatieve behandeling belooft niet alleen een jeugdige gloed, maar biedt tevens diverse voordelen voor uiteenlopende huidtypes.

€95,- Nu €79,-

Google reviews

Wat zeggen onze klanten?

google

Ik heb nu 2x een SQT Bio Microneedling bij Bebalanced laten doen. Wat een heerlijke behandeling. Rachel is een open, gezellig persoon, stelt je op je gemak, legt alles goed uit en werkt duurzaam. Geeft restanten mee i.p.v. standaard maar weggooien. Ik houd Rachel zeker, als favoriet, in mijn verwen lijstje

google

Al paar behandelingen gehad en zie steeds meer verschil in me gezicht. De donkere plekken zijn minder geworden. En Rachel is een super lieve vrouw met wie je kan lachen en er ook echt voor je is ♥️😘

google

Ik heb de SQT Bio Microneedling bij Bebalanced (pigmentatie) laten doen .Rachel stelt je als klant op je gemak . Ze is een vakvrouw/bekwaam en ze weet waarover ze praat . Na 1 behandeling zag ik gelijk het verschil het pigment en de rimpels waren wat minder .. Zo blij mee . Voor mij is Bebalanced meer dan 5* waard . Tot gauw Rachel

soeki Karim maart 25, 2024
Nourishing hydrating

Nieuw:
Nourishing hydrating

Normaal €135,- nu tijdelijk voor je eerste behandeling €119,-!

Nu met gratis huidanalyse!

WhatsApp whatsapp