fbpx

beBalanced

Bel ons

0653648437

Algemene voorwaarden

Lees onze

Algemene voorwaarden

Heeft u vragen? Wellicht worden uw vragen beantwoord in onze algemene voorwaarden.

1. ALGEMEEN:
De algemene voorwaarden van BeBalanced skin & beauty gelden voor iedere behandeling, transactie of aanbieding. Deze gelden tussen salon en cliënt tenzij anders schriftelijk is bepaald.

2. PLICHTEN VAN DE SALON:

De salon biedt haar behandelingen met de best mogelijke kwaliteit tegen de eisen die naar wetens op dat moment gelden. Het is haar plicht de cliënt te wijzen op eventuele financiële plichten of wijzigingen in de afspraak. Bij verhindering van de salon moet zij dit zo spoedig mogelijk melden.

3. PLICHTEN CLIËNT:

De cliënt is verplicht bij hinder van de afspraak dit zo snel mogelijk, doch uiterlijk tot 24 uur voor afspraak te melden. Indien de cliënt deze verplichting niet is nagekomen, stelt de salon 50% van de behandeling in rekening. Bij een behandeling met korting wordt de gereduceerde prijs in rekening gebracht. Wanneer de cliënt meer dan tien minuten te laat is, mag de salon de verloren tijd inkorten en toch de volledige prijs berekenen. Meer dan vijftien minuten te laat in de salon betekent dat de gehele afspraak niet door kan gaan en toch het hele bedrag verrekend zal worden.

4. BETALING:

De cliënt is verplicht direct na afloop van de behandeling de betaling te voldoen. Wanneer dit niet mogelijk is, dient dit vooraf gemeld te worden. De salon meldt alle prijzen zichtbaar in de salon. Aanbiedingen en advertenties gelden alleen in de aangegeven looptijd en/of zolang de voorraad strekt.

5. DRANK, DRUGS EN ETENSWAREN:
Wegens gezondheids- en hygiëneredenen is het verboden om in de salon te roken, drugs te gebruiken en/of alcohol en etenswaren te nuttigen.

6. DIEREN:
Dieren zijn vanwege hygiëneredenen en overlast niet toegestaan in onze salon.

7. KINDEREN IN DE SALON:
Houd er rekening mee dat er geen toezicht kan worden gehouden op meegebrachte kinderen.

8. EIGENDOMMEN & AFVAL:
Wij verzoeken je vriendelijk je eigendommen en afval met je mee te nemen, of in de daarvoor bestemde afvalbakken te deponeren. De salon houdt zich niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van jouw eigendommen.

9. AFSPRAAK VOLGORDE:
Wij werken op afspraak. Onze cliënten zullen dan ook op volgorde van afspraak en niet op volgorde van binnenkomst worden geholpen.

10. RESPECT:
Behandel onze medewerkers/medebezoekers met respect. Schelden, schreeuwen, dreigen en/of beledigende-/kleinerende-/discrimineerde uitlatingen worden niet getolereerd.

Google reviews

Wat zeggen onze klanten?

google

Ik heb nu 2x een SQT Bio Microneedling bij Bebalanced laten doen. Wat een heerlijke behandeling. Rachel is een open, gezellig persoon, stelt je op je gemak, legt alles goed uit en werkt duurzaam. Geeft restanten mee i.p.v. standaard maar weggooien. Ik houd Rachel zeker, als favoriet, in mijn verwen lijstje

google

Al paar behandelingen gehad en zie steeds meer verschil in me gezicht. De donkere plekken zijn minder geworden. En Rachel is een super lieve vrouw met wie je kan lachen en er ook echt voor je is ♥️😘

google

Ik heb de SQT Bio Microneedling bij Bebalanced (pigmentatie) laten doen .Rachel stelt je als klant op je gemak . Ze is een vakvrouw/bekwaam en ze weet waarover ze praat . Na 1 behandeling zag ik gelijk het verschil het pigment en de rimpels waren wat minder .. Zo blij mee . Voor mij is Bebalanced meer dan 5* waard . Tot gauw Rachel

soeki Karim maart 25, 2024
Nourishing hydrating

Nieuw:
Nourishing hydrating

Normaal €135,- nu tijdelijk voor je eerste behandeling €119,-!

Nu met gratis huidanalyse!

WhatsApp whatsapp